Tolóajtók

A tolóajtók nagy nyitható szárnyméreteknek köszönhetően egybenyitják a kertet a lakótérrel. Nyissa ki az alumínium fizikai tulajdonságainak köszönhetően hatalmas üvegtáblákat is megmozgatni képes tolóajtóinkat, és nyissa egybe teraszát a nappalijával.

Az alumínium toló és emelő- toló szerkezetek nyitási lehetőségei sokrétűek, így akár asszimetrikusan is kivitelezhetők, vagy akár egyszerre több szárny is egymás mellé tolható így még nagyobb szabadságot adnak a tervezők és az ügyfeleink kezébe.

aluPlus tolóajtó aluPlus tolóajtó aluPlus tolóajtó

Akár padlótól plafonig tartó hatalmas, transzparens felületek nyitására ad lehetőséget ez a technológia. Tegye a szoba ékévé a panorámát.

A nagy üvegfelületek mellett sem kell lemondania a megfelelő hőszigetelésről. A professzionális vasalatok gyártóinak hála, a nagy üvegsúlyok mozgatása könnyedén megoldható, így a háromrétegű üveg használata a nagy felületeken már nem csak álom.

A nyitások sokszínűségével az Önnek legmegfelelőbb megoldás kiválasztása kompromisszumoktól mentesen, könnyedén történik.

Ha Ön csak egy gombot szeretne megnyomni, vagy a telefonját megérinteni az ajtó nyitásához, motorizált toló szerkezeteinket ajánljuk.

ajánlatkérés

/
/
/
/
/